Tabs

Kada preuzmete aplikaciju sa Google Play ili Apple prodavnice, potrebno je da unesete email adresu, godinu rođenja i opciono ime i prezime i mesto stanovanja. Ovi podaci će služiti za verifikaciju naloga i pomoću njih se može, direktno ili indirektno, stupiti u kontakt sa Vama.

Vodite računa da svi podaci budu uneti ispravno. Ukoliko ste korisnik Apple uređaja potrebno je da potvrdite ste punoletni i saglasni sa pravilima privatnosti. Zatim kliknete na dugme „Registracija“ nakon čega će Vam stići email sa registracionim kodom koji je neophodno uneti u aplikaciju i na taj način završiti registraciju naloga, odnosno uspešno kreirati profil učesnika.

Ne. Email adresa koju ste uneli prilikom registracije jednog profila ne može se iskoristiti za registraciju drugog profila.

U nagradnoj igri učestvuju svi fiskalni računi sa QR kodom, izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, izdati od 16.01.2023.

Ne. Nakon uspešnog unosa, učesnici mogu da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

QR kodovi za fiskalne račune su izuzetno složeni i detaljni, što je neophodno da bi svaki izdati račun mogao da ima trajan i jedinstven QR kod. Pojedini računi su odštampani na način da nemaju dovoljno čitljive detalje QR koda što onemogućava skeniranje – to zavisi od fiskalnog uređaja odnosno štampača trgovca. Takođe, skeniranje može biti otežano ako je račun presavijan ili izgužvan, štampa oštećena itd. U tom slučaju – možete nam poslati email na support@dijamant85godina.rs.

Moguće da je reč o privremenom tehničkom problemu ili problemu sa internetom. Molimo Vas da pokušate ponovo kasnije.

Ako se problem nastavi pišite na support@dijamant85godina.rs

Zvaničnu aplikaciju „Dijamant85“ moguće je preuzeti besplatno sa Google Play ili Apple prodavnica. Preuzimanje i korišćenje aplikacije je besplatno.

Sistem je podešen tako da automatski šalje email sa kodom potrebnim za registraciju na email adresu koju ste uneli prilikom otvaranja naloga. Ukoliko Vam kod nije stigao na email, molimo Vas proverite još jednom da li ste uneli ispravnu email adresu, kao i folder SPAM.

Da, u programu učestvuju svi prodajni objekti na teritoriji Republike Srbije koji u svom asortimanu imaju Dijamant proizvode.

Svi naši proizvodi iz navedenih kategorija:

Ulja

Majonezi i prelivi

Kečapi

Stoni margarini

Dobro jutro margarini

Zimnica

Dijamant NAČIN

Kikindski mlin

Planet of plants

Proverite za svaki slučaj SPAM folder na Vašoj email adresi ili nas

kontaktirajte putem email adrese support@dijamant85godina.rs

image